Woonverzekering Baflo Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,20 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Baflo. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als HEMA en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van storm, vandalisme, water, bliksem afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Baflo juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, vandalisme, water, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kamerplanten of overhemden? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Baflo? Open direct onze vergelijker! In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Aegon en Turien en Co bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ambt Delden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-baflo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Winsum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of spelen met vuur? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Baflo is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €640.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baflo
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Baflo gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Baflo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Baflo aanvullen met een aantal interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Wittem afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een iPad en een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Baflo

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een gebroken ruit en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.150.000 tot ruim €4.650.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baflo
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan sociale wetgeving en conflicten over erfrecht. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €30,80 tot €34,80 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Baflo afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering