Woonverzekering Heveadorp Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Heveadorp. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Allsecur en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heveadorp april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, diefstal, storm, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als gordijnen en badkameraccessoires? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Heveadorp? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals FBTO of Unigarant hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Heemskerk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heveadorp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Renkum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door storm of plundering. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of gaslekken? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Heveadorp kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan scheuren in de muur. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €395.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Heveadorp
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Heveadorp gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Heveadorp

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Heveadorp uitbreiden met een paar nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Friens afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze nieuwe modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heveadorp

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte vaas & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.100.000 tot ruim €3.300.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK polis.

Rechtsbijstandverzekering Heveadorp
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. reorganisatie en geschil met een verzekeraar. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €26,50 t/m €29,60 p/maand in april 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Heveadorp afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering