Woonverzekering Wedde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Wedde. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders zoals ANWB en nowGo die schade als gevolg van brand, water, inbraak, storm dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wedde juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, diefstal, storm, brand, water. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als lampen of pantalons? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wedde? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur of ING verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Voorst Oude Ijsselstreek verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wedde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bellingwedde? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wedde kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €385.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Wedde
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Wedde zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wedde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Wedde aanvullen met diverse nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering t Veld afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wedde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn vlekken op kleding & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €950.000 tot zo’n €2.750.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wedde
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict met makelaar. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €36,70 tot €33,50 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wedde voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering