Woonverzekering t Veld Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,50 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in t Veld. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders als ABN AMRO en SNS die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, bliksem, water verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in t Veld juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, storm, inbraak, brand, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als platenspeler en pantalons? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering t Veld? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Europeesche + InShared werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Spannum verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-t-veld


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hollands Kroon? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade en schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in t Veld is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €595.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in t Veld
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in t Veld probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in t Veld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in t Veld complementeren met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Roermond afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in t Veld

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.250.000 tot €3.050.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,55 (per maand). Check ook SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering t Veld
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €34,40 tot en met €35,90 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering t Veld online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering