Woonverzekering Spannum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Spannum. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Europeesche en Lancyr die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Spannum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, storm, inbraak, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als zonwering of haarföhn? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Spannum? Begin direct met meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of InShared faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Siddeburen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-spannum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door storm en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Spannum is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €640.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Spannum
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Spannum eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Spannum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Spannum completer maken met meerdere praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Purmerland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad en gitaar. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Spannum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een gebroken ruit & ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.100.000 tot ruim €3.300.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Spannum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict over adoptie of conflict met makelaar. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €26,00 tot en met €27,85 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Spannum online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?