Woonverzekering Easterlittens Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Easterlittens. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Centraal Beheer en OHRA die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Easterlittens april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, brand, inbraak, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals glaswerk en weegschaal? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Easterlittens? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer of nowGo zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Didam verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-easterlittens


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Easterlittens kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €625.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Easterlittens
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Easterlittens eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Easterlittens

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Easterlittens nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Bornerbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Easterlittens

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een barst in het scherm of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.200.000 oplopend tot €4.850.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag.

Rechtsbijstandverzekering Easterlittens
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan erfenis en conflict met makelaar. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €34,75 t/m €35,20 per maand in april 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Easterlittens online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering