Woonverzekering Bornerbroek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Bornerbroek. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals Bruns ten Brink en Reaal die schade als gevolg van vandalisme, water, inbraak, storm afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bornerbroek juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als pc of barbecue? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bornerbroek? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + Nationale Nederlanden hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bergen aan Zee verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bornerbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Almelo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als stormschade of poging tot inbraak. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Bornerbroek is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €280.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Bornerbroek
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Bornerbroek probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bornerbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Bornerbroek uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Aalden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze unieke dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer of drumstel. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bornerbroek

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte tablet en ook het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.050.000 tot ruim €3.550.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Bornerbroek
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. reorganisatie en conflict met de bank. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €27,55 t/m €34,55 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bornerbroek op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering