Woonverzekering Rijpwetering Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rijpwetering. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. ANWB en ING die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Rijpwetering juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, water, vandalisme, storm, brand. Je kunt dan denken aan schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kruiden en raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Rijpwetering? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Generali + ZLM zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Pingjum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-rijpwetering


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Kaag en Braassem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Rijpwetering kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en gestolen spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine / een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een lek dag. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €690.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijpwetering
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Rijpwetering zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rijpwetering

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Rijpwetering uitbreiden met extra handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Nutter afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Rijpwetering

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank & het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €3.400.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijpwetering
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering of geschillen met de buren. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €36,65 tot wel €38,40 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rijpwetering voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering