Woonverzekering Boxtel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Boxtel. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Europeesche en Zelf die schade zoals bliksem, brand, water, storm afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boxtel mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, brand, vandalisme, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als cd-speler of overhemden? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Boxtel? Start direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als De Goudse of London Verzekeringen werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Berltsum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-boxtel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Boxtel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn afgedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als waterschade of olie. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Boxtel is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €680.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Boxtel
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Boxtel probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Boxtel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Boxtel nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Abcoude afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze additionele verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Boxtel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.350.000 tot wel €4.350.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Boxtel
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een bank & conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €37,95 t/m €25,50 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Boxtel voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering