Woonverzekering Berltsum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Berltsum. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Lancyr die schade door bijvoorbeeld water, storm, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Berltsum april 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, brand, inbraak, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als albums of petten? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Berltsum? Start vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of London Verzekeringen bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Balkbrug verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-berltsum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Menameradiel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door brand en olie. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Berltsum kan ook jou gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of een lek waterbed. Typische schade is een kapotte vloer. Normaliter worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €320.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Berltsum
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Berltsum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Berltsum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Berltsum nog persoonlijker maken met additionele handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check je nuttige info (of bekijk woonverzekering Zorgvlied afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Berltsum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan vlekken op kleding en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.200.000 tot €3.800.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Berltsum
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering of conflict met verhuurder. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €28,15 tot €31,70 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Berltsum afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering