Woonverzekering Hardinxveld-Giessendam Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,85 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Hardinxveld-Giessendam. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals Allianz en Zelf die schade als gevolg van water, brand, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hardinxveld-Giessendam april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, water, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als computers of prothesen(gebit e.a.)? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hardinxveld-Giessendam? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Allsecur + SNS hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Goudriaan verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hardinxveld-giessendam


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hardinxveld-Giessendam? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en roet. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Hardinxveld-Giessendam kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €315.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hardinxveld-Giessendam
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Hardinxveld-Giessendam probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hardinxveld-Giessendam

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Hardinxveld-Giessendam complementeren met een paar belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Eesergroen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat je bij bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone & een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hardinxveld-Giessendam

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf €900.000 tot ruim €3.450.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hardinxveld-Giessendam
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen en terugvorderen van schade. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €25,85 tot €24,90 p/maand in april 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hardinxveld-Giessendam voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?