Woonverzekering Eesergroen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Eesergroen. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen waaronder ASR Verzekeringen en Verzekeruzelf.nl die schade zoals storm, water, inbraak, vandalisme dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Eesergroen mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als spiegels en sportuitrusting? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Eesergroen? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche + Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Donkerbroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-eesergroen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of roet. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Eesergroen is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €385.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Eesergroen
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Eesergroen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eesergroen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Eesergroen aanvullen met verschillende interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je praktische info (of bekijk woonverzekering Briltil afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera & drumstel. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eesergroen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.500.000 tot zo’n €4.500.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS.

Rechtsbijstandverzekering Eesergroen
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een keukenhandel & conflict bij aankoop huis. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €32,25 tot wel €30,35 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Eesergroen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering