Woonverzekering Kampen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Kampen. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als bijv. ASR Verzekeringen en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, brand, bliksem dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kampen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als albums en dressoir? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kampen? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als ANWB of Interpolis bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Horssen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kampen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Kampen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Kampen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €285.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kampen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Kampen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kampen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Kampen completer maken met extra handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina doorzoek jij praktische info (of bekijk woonverzekering Hantum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kampen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €950.000 tot ruim €2.750.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kampen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn of conflict over pensioenuitkeringen. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,70 tot €33,85 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kampen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering