Woonverzekering Hantum Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Hantum. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld ANWB en Zelf die schade zoals storm, brand, inbraak, water afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hantum april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, diefstal, vandalisme, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als stoffering en toiletartikelen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hantum? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Goingarijp verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hantum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. hagelschade of schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Hantum is altijd een risico. Insluipen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan een kapotte goot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €535.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Hantum
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Hantum probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hantum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Hantum aanvullen met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Eemshaven afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet & drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hantum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.450.000 tot zo’n €2.700.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,65 (per maand). Check ook Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Hantum
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie & conflict bij aankoop huis. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €33,65 tot wel €33,55 p/maand in april 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hantum op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering