Woonverzekering Eemshaven Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Eemshaven. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Reaal die schade door o.a. storm, inbraak, brand, water afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eemshaven mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als uurwerken of tuingereedschap? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Eemshaven? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Verzekeruzelf.nl faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Doezum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-eemshaven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eemsmond? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Eemshaven kan ook jou gebeuren. Openwrikken of hengelen, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan kapotte ruiten. In veel gevallen is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €650.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eemshaven
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Eemshaven gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eemshaven

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Eemshaven completer maken met extra nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Bredevoort afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spelcomputer + gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eemshaven

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.100.000 tot zo’n €2.950.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Eemshaven
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €36,60 tot €35,00 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eemshaven online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?