Woonverzekering Leur Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Leur. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. FBTO en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, brand afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Leur juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als magnetron en handschoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Leur? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en Independer hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Kruiningen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-leur


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Wijchen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm en diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of spelen met vuur? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Leur is altijd een risico. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en een gesprongen waterleiding. Typische schade is een kapotte vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €330.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Leur
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Leur gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Leur

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Leur uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Hoofddorp afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze extra dekkingis er bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Leur

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel of ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.550.000 tot wel €2.650.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leur
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis of conflict bij het bouwen van een huis. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,60 tot en met €38,25 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Leur op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering