Woonverzekering Hoofddorp Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Hoofddorp. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. BLG wonen en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, brand, water vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoofddorp april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. water, inbraak, diefstal, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als cd-speler of relaxfauteuil? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hoofddorp? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + Lancyr faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hemelum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoofddorp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haarlemmermeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring en diefstal. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Hoofddorp kan iedereen gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af via de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €415.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoofddorp
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Hoofddorp zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hoofddorp

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Hoofddorp uitbreiden met een aantal praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Gemonde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze nieuwe dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een iPad en kleding. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hoofddorp

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen van €900.000 tot wel €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoofddorp
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering en de hypotheek. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €37,00 tot en met €30,00 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoofddorp afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering