Woonverzekering Wommels Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Wommels. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, bliksem vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wommels juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, vandalisme, brand, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als cd’s en brommers? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wommels? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink + REAAL Verzekeringen bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wier verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wommels


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Wommels kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €335.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Wommels
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Wommels gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wommels

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Wommels complementeren met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Velp afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze mogelijke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wommels

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan krassen op de auto en medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.450.000 tot ruim €2.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Wommels
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie & conflict over aankoop auto. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €29,75 tot €29,95 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wommels voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering