Woonverzekering Velp Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Velp. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals Bruns ten Brink en Interpolis die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, vandalisme, brand afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Velp april 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, storm, inbraak, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als albums en kleding? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Velp? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren en OHRA hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Triemen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-velp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rheden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm of olie. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Velp is altijd een risico. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een lekkende kraan. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €430.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Velp
Meteen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Velp probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Velp

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Velp nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Sint Maartensvlotbrug afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze nieuwe dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera of een rollator. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Velp

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij van €1.500.000 tot €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,65 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Velp
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis of in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €32,15 tot €37,50 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Velp op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?