Woonverzekering Sint Maartensvlotbrug Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Sint Maartensvlotbrug. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders waaronder ANWB en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, vandalisme afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Maartensvlotbrug mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, water, vandalisme, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als meubelen en strijkbout? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sint Maartensvlotbrug? Start vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Generali of Lancyr bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Scharendijke verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sint-maartensvlotbrug


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schagen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als bliksem en ontploffing. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Sint Maartensvlotbrug is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en een lekkende kraan. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Maartensvlotbrug
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Sint Maartensvlotbrug moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Maartensvlotbrug

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Sint Maartensvlotbrug complementeren met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Overasselt afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader en een rollator. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sint Maartensvlotbrug

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.050.000 tot ruim €5.000.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Maartensvlotbrug
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis & conflicten over huur. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €29,65 tot en met €29,15 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sint Maartensvlotbrug op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?