Woonverzekering Overasselt Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Overasselt. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder Avéro Achmea en SNS die schade door o.a. bliksem, inbraak, water, vandalisme vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Overasselt juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, brand, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals naai- en breimachine of salontafel? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Overasselt? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Aegon en InShared hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oostwold verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-overasselt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heumen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als hagelschade en brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Overasselt kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €645.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Overasselt
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Overasselt probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Overasselt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Overasselt aanvullen met extra handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Nieuw Annerveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad en drumstel. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Overasselt

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €950.000 tot wel €4.550.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Overasselt
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering & conflict over verzekering. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (beginnend bij €35,45 t/m €26,25 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Overasselt op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?