Woonverzekering Bears Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,35 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Bears. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals ANWB en OHRA die schade als gevolg van bliksem, water, inbraak, brand verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bears maart 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, vandalisme, storm, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als aquarium of koffers? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Bears? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Allianz + InShared zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ankeveen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bears


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Littenseradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als schade door wateroverlast en roet. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bears is altijd een risico. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je middels de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €385.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bears
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Bears zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bears

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Bears nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Wouw afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat of kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bears

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank + kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.100.000 tot ruim €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bears
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt & geschil over de uitkering. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €29,15 tot wel €30,55 p/maand in maart 2024). De premie hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bears online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering