Woonverzekering Heesch Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Heesch. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, brand, storm vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Heesch maart 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, diefstal, storm, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als verlichting en audiovisuele apparatuur? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Heesch? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA of Univé hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Haarlem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heesch


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bernheze? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Heesch kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan kapotte ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €330.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Heesch
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Heesch moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heesch

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Heesch nog persoonlijker maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees je handige specificaties (of check details over woonverzekering Engwierum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een fotocamera of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Heesch

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen van €900.000 tot wel €4.000.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heesch
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen en conflicten over erfrecht. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €26,20 t/m €28,25 per maand in maart 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heesch online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?