Woonverzekering Kerkwijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Kerkwijk. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Aon Direct en London Verzekeringen die schade door o.a. bliksem, storm, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kerkwijk mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. brand, water, diefstal, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als magnetron en overjassen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kerkwijk? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of Zelf hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Idsegahuizum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-kerkwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zaltbommel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag of plundering. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Kerkwijk kan ook jou overkomen. De takjesmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. In de regel wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan losse dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €530.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kerkwijk
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Kerkwijk eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kerkwijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Kerkwijk uitbreiden met additionele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Haskerhorne afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe polis verzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop en sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kerkwijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte vaas + therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 tot ruim €3.450.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kerkwijk
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente en geschillen met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €32,60 tot en met €29,05 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kerkwijk vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?