Woonverzekering Neerkant Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Neerkant. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Generali en InShared die schade door bijvoorbeeld storm, water, brand, inbraak verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Neerkant juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, storm, water, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als fornuis of brommers? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Neerkant? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en REAAL Verzekeringen bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Meteren verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-neerkant


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Deurne? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm en ontploffing. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Neerkant is altijd een risico. Gaatjes boren of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €435.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Neerkant
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Neerkant probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Neerkant

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Neerkant complementeren met meerdere handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Langweer afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Neerkant

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een deuk in de auto & het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.350.000 oplopend tot €4.450.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Neerkant
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn of verkeersongeluk. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand variëren significant (vanaf €30,75 t/m €29,65 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Neerkant voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?