Woonverzekering Meteren Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Meteren. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Aegon en Klaverblad die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, storm afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Meteren juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, brand, inbraak, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals oven of dressoir? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Meteren? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Europeesche en InShared zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Molenend verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-meteren


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Geldermalsen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Meteren kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €295.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Meteren
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Meteren moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Meteren

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Meteren uitbreiden met extra interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Kockengen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & viool. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Meteren

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn krassen op de auto + kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.350.000 tot zo’n €2.500.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Meteren
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij als je werkgever failliet gaat of conflict bij het bouwen van een huis. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €35,70 tot wel €33,00 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Meteren afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering