Woonverzekering Kockengen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Kockengen. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Aon Direct en OHRA die schade zoals vandalisme, brand, storm, inbraak dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kockengen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, water, vandalisme, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals bestek en hobby-artikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kockengen? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bovag of Zelf verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Jannum verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kockengen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Stichtse Vecht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem en plundering. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Kockengen kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Veelal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €255.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Kockengen
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Kockengen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kockengen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Kockengen nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Heerewaarden afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze extra dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kockengen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto en het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf zo’n €1.150.000 tot ruim €3.100.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kockengen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenen of als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €38,05 tot €25,55 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kockengen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?