Woonverzekering Vethuizen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Vethuizen. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire partijen als bijv. BLG wonen en Reaal die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, water, vandalisme dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vethuizen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, vandalisme, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als grammofoonplaten en sportuitrusting? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Vethuizen? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + InShared zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Twisk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-vethuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Montferland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door waterschade en olie. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Vethuizen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan beschadigde gevel. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €435.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Vethuizen
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Vethuizen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Vethuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Vethuizen complementeren met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je handige details (of bezoek info over woonverzekering Sittard afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze unieke zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vethuizen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels of kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €950.000 tot wel €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Vethuizen
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen en verkeersongeluk. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,50 oplopend tot €29,60 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Vethuizen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering