Woonverzekering Linde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Linde. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Zelf die schade door o.a. vandalisme, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Linde juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. De definitie van inboedel is alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kookboeken en kinderwagen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Linde? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA + InShared verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Langelille verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-linde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Wolden? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm en schade door regen. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Linde is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €680.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Linde
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Linde eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Linde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Linde nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Horn afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Linde

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels of ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €2.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,35 (per maand). Check ook ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Linde
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing & conflict met een autodealer. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €28,25 t/m €32,55 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Linde afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?