Woonverzekering Horn Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Horn. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars zoals Allsecur en Zelf die schade veroorzaakt door brand, water, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Horn juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, storm, diefstal, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals grammofoonplaten en kinderwagen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Horn? Start direct onze vergelijker! Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Polis Direct bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Heumen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-horn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leudal? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en brandblussing. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Horn is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is defecte apparatuur. In de regel wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan kapotte dakpannen. Vaak is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €315.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Horn
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Horn eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Horn

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Horn completer maken met een aantal nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Goëngahuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke moduleis er bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader & een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Horn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank of kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot wel €2.950.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Horn
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout & geschil met een verzekeraar. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €35,30 tot €25,35 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Horn online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering