Woonverzekering Midwolda Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Midwolda. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders als Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, vandalisme verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Midwolda mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, storm, water, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als oven of (elektrische) dekens? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Midwolda? Start vandaag nog onze vergelijker! In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Macharen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-midwolda


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oldambt? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Midwolda is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak / een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een lek dag. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €585.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Midwolda
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Midwolda moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Midwolda

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Midwolda aanvullen met een aantal interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Kootstertille afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Midwolda

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan kapotte apparatuur + ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking van €1.100.000 tot wel €2.650.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Midwolda
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis of conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €32,65 oplopend tot €33,20 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Midwolda vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?