Woonverzekering Macharen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Macharen. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals Delta Lloyd en Polis Direct die schade als gevolg van brand, inbraak, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Macharen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, water, diefstal, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als glaswerk of huisdieren? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Macharen? Start direct de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als FBTO of Interpolis hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Lieshout verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-macharen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oss? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Macharen is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €470.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Macharen
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Macharen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Macharen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Macharen completer maken met diverse praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Julianadorp afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze extra verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur + viool. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Macharen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €950.000 tot zo’n €4.100.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Macharen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering of conflict over verzekering. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €24,20 tot wel €24,10 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Macharen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?