Woonverzekering De Lier Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in De Lier. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals Europeesche en Reaal die schade veroorzaakt door brand, storm, water, bliksem verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Lier mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. water, brand, inbraak, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals fornuis en stofzuiger? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering De Lier? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd en Interpolis bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Buinerveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-lier


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in De Lier is altijd een risico. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een lek waterbed. Typische schade is onbruikbare meubels. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot dak. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €435.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in De Lier
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in De Lier zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Lier

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in De Lier aanvullen met additionele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Balloo afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader en sieraden. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten De Lier

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere vlekken op kleding of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €3.700.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Lier
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie en als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €32,20 t/m €26,25 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Lier afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?