Woonverzekering Kommerzijl Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kommerzijl. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Zelf die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, bliksem, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kommerzijl juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als vitrages of schoenen? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kommerzijl? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of Nationale Nederlanden hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Jorwert verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-kommerzijl


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zuidhorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als waterschade en diefstal. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Kommerzijl is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat middels de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en loslatende kit. Typische schade is een kapotte vloer. In de regel wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €465.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Kommerzijl
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Kommerzijl probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kommerzijl

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Kommerzijl completer maken met een paar handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Hegebeintum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kommerzijl

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas of het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.200.000 oplopend tot €2.700.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,80 (per maand). Check ook De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kommerzijl
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever of geluidsoverlast. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies schommelen enorm (vanaf €29,05 tot en met €33,85 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kommerzijl voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering