Woonverzekering Woerden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Woerden. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bovag en InShared die schade door o.a. water, storm, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Woerden juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, brand, storm, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als tafelkleden en tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Woerden? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aegon + REAAL Verzekeringen faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Wetering verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-woerden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Woerden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Woerden kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €525.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Woerden
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Woerden zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Woerden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Woerden uitbreiden met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Veenklooster afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een iPad & sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Woerden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.200.000 tot wel €2.500.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Woerden
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV & bij aankoop van een huis. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €24,80 tot en met €24,05 p/maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Woerden voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?