Woonverzekering Uffelte Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Uffelte. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld HEMA en Lancyr die schade zoals brand, inbraak, bliksem, water verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Uffelte juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, water, brand, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als pannen en handschoenen? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Uffelte? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + SNS faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Ter Apelkanaal verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-uffelte


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westerveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Uffelte is altijd een risico. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €325.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Uffelte
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Uffelte eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Uffelte

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Uffelte uitbreiden met verschillende interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je nuttige info (of bekijk woonverzekering Schinnen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze unieke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur en gitaar. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Uffelte

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.100.000 tot ruim €3.250.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Uffelte
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag en conflict over pensioenuitkeringen. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €33,05 tot en met €32,65 p/maand in juni 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Uffelte online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering