Woonverzekering Ransdaal Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,10 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Ransdaal. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen zoals Allianz en ZLM die schade als gevolg van brand, water, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ransdaal april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als glas- en aardewerk en raamventilator? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Ransdaal? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Oudkarspel verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ransdaal


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Voerendaal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en schade door regen. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte föhn? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Ransdaal kan ook jou gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €470.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ransdaal
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Ransdaal moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ransdaal

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Ransdaal aanvullen met enkele praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Nijhuizum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ransdaal

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €950.000 tot zo’n €2.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,90 (per maand). Check ook Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Ransdaal
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis en conflict met een automobilist. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €32,30 tot €35,55 p/maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ransdaal vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering