Woonverzekering Nijhuizum Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Nijhuizum. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Aegon en Turien en Co die schade zoals bliksem, water, brand, inbraak verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nijhuizum juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou onder andere water, diefstal, storm, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kapstok en hoeden? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nijhuizum? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals DAK + Turien en Co faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Niawier verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nijhuizum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Nijhuizum kan ook jou overkomen. Insluipen of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €535.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijhuizum
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Nijhuizum probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nijhuizum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Nijhuizum aanvullen met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Loenen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop of viool. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nijhuizum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot €3.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering Nijhuizum
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict over reparatie auto. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €36,05 tot wel €35,70 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nijhuizum afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?