Woonverzekering Heide Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Heide. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder Aon Direct en Independer die schade als gevolg van bliksem, storm, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heide juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, diefstal, water, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubilair of hobby-artikelen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heide? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of London Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Haler verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heide


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Venray? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag en ontploffing. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Heide kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €575.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Heide
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Heide moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heide

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Heide completer maken met diverse belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Eppenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & sieraden. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heide

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot ruim €2.850.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €4,10 (per maand). Check ook BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heide
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie of conflict over reparatie auto. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €30,00 oplopend tot €37,80 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Heide voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?