Woonverzekering Eppenhuizen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Eppenhuizen. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen zoals ABN AMRO en Nederlanden van Nu die schade zoals bliksem, inbraak, storm, vandalisme verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eppenhuizen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, brand, storm, diefstal, water. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als horloges of badkameraccessoires? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Eppenhuizen? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en ZLM hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ede verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eppenhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eemsmond? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm vanaf windkracht 7 of omvallen van bomen. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defecte magnetron? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Eppenhuizen kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €565.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eppenhuizen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier vind je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Eppenhuizen gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Eppenhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Eppenhuizen nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Casteren afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader + gitaar. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eppenhuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.300.000 tot zo’n €3.500.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,95 (per maand). Check ook ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eppenhuizen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een reisbureau en conflict na autoschade. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €31,25 tot €25,45 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eppenhuizen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?