Woonverzekering Ede Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Ede. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals Aegon en Reaal die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ede juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, vandalisme, water, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als meubilair of gereedschap? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ede? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Aon Direct + Lancyr verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Dinteloord verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ede


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ede? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn gedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. waterschade of brandblussing. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Ede kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of gesprongen leidingen. Typische schade is hemelwater schade. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €620.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ede
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Ede moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ede

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Ede complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Bovenkarspel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze extra verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ede

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer of ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 tot €4.250.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar Generali.

Rechtsbijstandverzekering Ede
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en schade of letsel in verkeer. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €26,75 oplopend tot €37,65 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ede op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?