Woonverzekering Nijland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Nijland. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals Aon Direct en Univé die schade door o.a. vandalisme, storm, water, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nijland juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, diefstal, storm, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kookboeken en sjaals? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Nijland? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd + SNS hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Niehove verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-nijland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Nijland kan ook jou overkomen. De Flippermethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of een gesprongen waterleiding. Typische schade is hemelwater schade. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €380.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijland
Meteen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Nijland zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nijland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Nijland nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check jij praktische info (of bekijk woonverzekering Loënga afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone en viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nijland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.400.000 tot wel €3.400.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Nijland
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken en conflict bij aankoop huis. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €25,30 oplopend tot €29,45 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nijland voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?