Woonverzekering Loënga Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Loënga. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Loënga oktober 2023

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, storm, inbraak, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als vloerbedekking of zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Loënga? Start meteen met direct onze vergelijker! Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als DAK of Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Leende verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-loenga


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en rook. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Loënga kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of hengelen, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan lekkage. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €315.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Loënga
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Loënga zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Loënga

Aanvullende woonverzekeringen oktober 2023

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Loënga nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Hulshorst afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een tablet + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Loënga

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.000.000 oplopend tot €4.800.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Loënga
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict na autoschade. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €27,95 tot en met €30,45 p/maand in oktober 2023). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Loënga afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering