Woonverzekering Hulshorst Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Hulshorst. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder ASR Verzekeringen en ZLM die schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hulshorst juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, brand, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als zonwering of linnen- en beddengoed? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hulshorst? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals HEMA + ING hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hilversum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hulshorst


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Nunspeet? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of schroeischade. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Hulshorst kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Veelal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €315.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hulshorst
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Hulshorst zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hulshorst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Hulshorst nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je praktische info (of bekijk woonverzekering Graft afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze extra zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een smartphone & drumstel. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hulshorst

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto + ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.050.000 tot €2.650.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Hulshorst
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en conflict met makelaar. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €25,75 tot €25,00 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hulshorst online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering