Woonverzekering Nederhorst den Berg Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Nederhorst den Berg. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als Centraal Beheer en Interpolis die schade als gevolg van water, brand, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nederhorst den Berg mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koffiezetapparaat en schoenen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Nederhorst den Berg? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + London Verzekeringen zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Melissant verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nederhorst-den-berg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Wijdemeren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Nederhorst den Berg is altijd een risico. Openwrikken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €430.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nederhorst den Berg
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Nederhorst den Berg probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nederhorst den Berg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Nederhorst den Berg aanvullen met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check je praktische info (of bekijk woonverzekering Langelille afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone & een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nederhorst den Berg

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere behang dat moet worden vervangen of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot zo’n €4.150.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Nederhorst den Berg
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever of de hypotheek. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €34,85 tot €37,15 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nederhorst den Berg vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?