Woonverzekering Melissant Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,30 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Melissant. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Avéro Achmea en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, water, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Melissant juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, vandalisme, storm, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als cd’s of truien? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Melissant? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als De Goudse + ING verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lutjewinkel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-melissant


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Goeree-Overflakkee? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of ontploffing. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Melissant kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €330.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Melissant
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Melissant zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Melissant

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Melissant uitbreiden met enkele handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Klooster Lidlum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een smartphone en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Melissant

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ook ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking variërend van €1.150.000 tot zo’n €4.500.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,60 (per maand). Check ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Melissant
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan bijstandsuitkering & conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €37,80 tot en met €24,10 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Melissant vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?