Woonverzekering Rijsbergen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Rijsbergen. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote partijen waaronder ANWB en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. storm, brand, water, vandalisme vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Rijsbergen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als glas- en aardewerk en hobby-artikelen? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Rijsbergen? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ANWB + Klaverblad hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Poederoijen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-rijsbergen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zundert? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn gedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defecte magnetron? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Rijsbergen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €340.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijsbergen
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Rijsbergen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rijsbergen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Rijsbergen aanvullen met een paar handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Obdam afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze nieuwe dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rijsbergen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels of fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.100.000 tot €4.700.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijsbergen
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan problemen op het werk of conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €37,85 tot €37,45 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Rijsbergen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering