Woonverzekering Peperga Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Peperga. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende partijen als Allsecur en nowGo die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, storm, water afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Peperga maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. storm, inbraak, brand, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als haarden en truien? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Peperga? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer of InShared bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Ossenzijl verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-peperga


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Peperga is altijd een risico. Flipperen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €580.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Peperga
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Peperga zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Peperga

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Peperga complementeren met een paar handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Nieuwe Wetering afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet & drumstel. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Peperga

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een vlek op een meubel en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 tot wel €3.050.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,20 (per maand). Check ook Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Peperga
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een webshop en conflict met de bank. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €33,95 t/m €32,90 p/maand in maart 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Peperga voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering