Woonverzekering Nieuwe Wetering Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Nieuwe Wetering. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als bijv. ANWB en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door inbraak, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwe Wetering juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, storm, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubilair en zonnebank? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuwe Wetering? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en Lancyr verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Moerstraten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwe-wetering


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kaag en Braassem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Nieuwe Wetering kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €580.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwe Wetering
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Nieuwe Wetering probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwe Wetering

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Nieuwe Wetering uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Lepelstraat afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nieuwe Wetering

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, van €900.000 tot zo’n €4.650.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,55 (per maand). Check ook InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwe Wetering
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen & geschil met de overheid over woonsituatie. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €25,95 tot wel €32,25 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwe Wetering voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering