Woonverzekering Moerstraten Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Moerstraten. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld FBTO en Turien en Co die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Moerstraten mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals haarden en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Moerstraten? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en InShared hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Markelo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-moerstraten


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Roosendaal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als hagelschade en smeltschade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Moerstraten kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €270.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Moerstraten
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Moerstraten probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Moerstraten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Moerstraten nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Kring van Dorth afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Moerstraten

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte tablet of medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.050.000 tot wel €2.950.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon polis.

Rechtsbijstandverzekering Moerstraten
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving of conflict met makelaar. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €27,55 tot en met €25,10 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Moerstraten voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering